Sobre Nosotros

Mi foto
Barcelona/Girona, Spain
La Magistral es un alojamiento rural en la Costa Brava donde te ofrecemos encuentros fotográficos en un entorno natural. Una propuesta de Manel Úbeda y Núria Gras

lunes, 9 de abril de 2012

Sabons artesanals



El sabó natural és suau per a la pell i respectuós amb el medi ambient perquè és biodegradable. Ens ajuda a purificar l’organisme, neutralitzant toxínes que eliminem a través de la pell.

Els nostres sabons artesanals estan fets amb oli d’oliva ecològic, de l'Empordà i de primera premsada en fred.

Són ideals per a la higiene diaria del cos i del cabell de tota la família.

100% LLIURES D' OLI DE PALMA I DELS SEUS DERIVATS.


Sabó artesanal de rosa mosqueta
Protector, hidratant i regenerant. No irrita ni resseca la pell. El sabó artesanal de rosa mosqueta és ideal com a netejador facial i desmaquillant. Regenera l’epidermis i protegeix contra l’envelliment prematur.

Sabó artesanal d’espígol
Té propietats relaxants i cicatritzants per a la pell clivellada. El sabó artesanal d’espígol es pot utilitzar per a la cara i el cos. El cutis queda suau i tonificat.


Sabó artesanal de romaní
Estimula tot el cos i activa la circulació a les cames cansades o amb varius. El sabó de romaní també té cura del cabell, l’enforteix i li dóna brillantor.


Sabó artesanal d'espirulina chlorella i te verd
Un sabó molt nutritiu, tonificant i revitalitzant gràcies a l’alt contingut en nutrients essencials com vitamines, minerals, oligoelements o aminoàcids que ens aporten les algues. Neteja profundament la pell, ajuda a alliberar toxínes, la nodreix i regenera.


Si voleu més información sobre les nostres sabons i cremes, o voleu fer la vostra comanda on-line, ens podeu escriure al correu electrònic: info@lamagistral.com

miércoles, 4 de abril de 2012

Alberto Garcia-Alix. Inspiraciones II

Segunda entrega de fotos seleccionadas para acercados al taller de Alberto García-Alix en La Magistral.
Todas las imágenes son de nuestro compañero Marcelo Aurelio