Sobre Nosotros

Mi foto
Barcelona/Girona, Spain
La Magistral es un alojamiento rural en la Costa Brava donde te ofrecemos encuentros fotográficos en un entorno natural. Una propuesta de Manel Úbeda y Núria Gras

viernes, 25 de mayo de 2012

Cosmètica Natural


Moltes vegades he comparat el plaer de cuinar amb el de feinejar al laboratori fotogràfic. I penso que potser ha estat aquesta mateixa pulsió la que ha fet néixer "NURI, Natural i Saludable", la línia de cosmètica natural que ja us hem presentat amb els sabons naturals.

Sens dubte em sedueix força aclarir els misteris de la química que amaguen elements tan quotidians com l'aigua, la llum o l'oli d'oliva, però a més d'això, busco el profund coneixement del fet culinari, de les matèries primeres i dels processos que hi estan implicats i que em permeten exercir una actitud molt més conscient, sostenible, saludable i social en el consum, no només d'aliments, sinó també en tots els productes que comprem i consumim.

Així és com ha sorgit "NURI, Natural i Saludable", una iniciativa personal que pretén alimentar el cos per fora de la mateixa manera que ho fem per dins amb bons aliments. Triant els millors productes, els més sostenibles, els més propers, rebutjant l'excés de conservants, aromatitzants i colorants.

Comprar productes de proximitat no només repercuteix en la qualitat i frescor del producte, també repercuteix directament en la nostra economia real, la del nostre entorn més proper.

Us presentem els productes cosmètics que fem a La Magistral i que complementen la nostra línia de sabons naturals.

Per al cos.
Tres llets corporals amb ingredients 100% naturals i enriquides amb mantega de karité. Tria la que millor s'adapti a la teva pell:


Llet de karité i llet de coco. La llet de coco nodreix profundament i deixa a la pell un aroma exquisit.
Llet de karité i ametlla a la rosa. La rosa hidrata, suavitza i purifica la pell.
Llet de karité i advocat a la menta. La menta refresca i ens dona energia.


Per a la cara
Crema regenerant i purificant de chlorella i spirullina
Aquesta crema aporta hidratació i nutrició a les pells mixtes i amb tendència grassa. Les algues nodreixen suavitzen i purifiquen la pell sense engreixar-la, deixant una sensació de confort i un perfum delicat i natural.

Crema per a pell seca o madura de rosa mosqueta.
Aquesta crema és ideal per a la pell seca o madura. Hidrata, nodreix, regenera i protegeix la pell de les agressions externes i l'envelliment prematur, i proporciona un tacte suau i agradable. Enriquida amb alga laminaria que estimula la regeneració cel.lular i la síntesi de col·lagen.

Crema per a pell mixta o pell sensible, amb camamilla i hamamelis.
Aquesta crema té una gran afinitat amb la pell, la hidrata, nodreix i protegeix, sense deixar-la greixosa. Està especialment indicada per a pells sensibles i per a les zones on la pell és més delicada i fina, com el contorn d'ulls o de llavis. Té un gran poder protector i calmant.

Per a bany i dutxa
Oli hidratant
Aquest oli suavitza i nodreix la pell de manera natural. Deixa la pell hidratada i amb una agradable sensació de confort.

Si voleu més información sobre els nostres sabons i cremes, o voleu fer la vostra comanda on-line, ens podeu escriure al correu electrònic: info@lamagistral.com

miércoles, 2 de mayo de 2012

Natural i saludable: els bàsics

Molts de nosaltres reconeixem valors com l'ecologia o la sostenibilitat com l'únic camí per a garantir la nostra salut i la preservació del nostre planeta. Hem adoptat estils de vida més saludables: nous aliments beneficiosos per a la salut, com les algues o l'oli d'oliva verge.
Els aliments de producció ecològica, de proximitat i de temporada, ens permeten gaudir d'una forma molt més conscient d'allò que es produeix a prop del nostre entorn, recuperant sabors oblidats i descobrir-ne de nous, amb un cost medi ambiental menor, i estalviant a l'organisme contaminants químics.
En aquest sentit, la cosmètica natural és un pas endavant més en aquest canvi d'actitud en els nostres hàbits.

El sabó natural, fet amb matèries primeres de qualitat com l'oli d'oliva ecològic, és el producte més recomanable per a la higiene diària de la pell. No conté detergents que contaminen l'aigua i és biodegradable.
També podem optar per consumir cremes cosmètiques naturals. Les nostres cremes es composen d'extractes naturals, d'olis i mantegues vegetals de cultiu ecològic amb meravelloses propietats per a la pell, sense colorants ni additius. Properament us en parlarem més a fons.

Us presentem els nostres sabons d'oli d'oliva: Sabó d'oli d'oliva natural i sabó d'Aleph
Sabó d'oli d'oliva amb herbes mediterrànies. 
Un sabó d'oli d'oliva ecològic, macerat amb les herbes mediterrànies per excel·lència: romaní, llorer, sàlvia i menta. És un sabó d'excel.lents propietats per a pells sensibles, no porta cap mena de perfum, el seu olor és pur, de sabó natural. En la seva composició conté altres elements beneficiosos per a la pell, com la cera d'abelles.

Sabó d'oli d'oliva i baies de llorer, conegut com a sabó d'Aleph. Diuen que és el sabó sòlid més antic del món, amb una tradició de 1000 anys d'història. Aquest sabó llegendari va ser descobert en la ciutat siriana d'Aleph. El sabó d'Aleph és adequat per a la higiene diària del cos i del cabell.
L'oli d'oliva nodreix la pell, mentre que l'oli de llorer restableix la pel·lícula hídrica de la pell i actua com un antisèptic suau. La nostra versió del sabó d'Aleph conté un 10% d'oli de baies de llorer. L'oli de baies de llorer li dóna el seu agradable aroma característic, sense cap altre aroma afegit.